à la carte / A la carte
Les Entrées / Appetizer / 前菜
- オマール海老と野菜のガトー仕立て ”コート・ドール風”
Gâteau de Homard “Côte d’Or”
“Côte d’Or”Style Lobster and Boiled Vegetable Terrine- ¥5,500
- 蕪で覆ったオマール海老とアヴォカドとトマトの取り合わせ
Envelopper de Navet au Homard d’Avocat
Steamed Lobster, Tomato, Avocado and Sliced Turnip Salad- ¥5,500
- オマール海老と帆立のコンソメゼリーよせ、キャビアと雲丹を添えて
Homard et St.-Jacque en Gelée de Consommé au Caviar,Oursin, Mousse de Légume à la Saison
Cold Pan-Fried Scallop and Steamed Lobster with Covered in Consomme Jelly with Sea Urchin and Caviar- ¥6,600
- 手長海老のカダイフヌードル巻き、インゲンとトマト添え
Langoustine en “Kadaïf”Frit avec Haricots Verts et Tomate
Deep-fried Langoustine Wrapped in Kadaïf with Seasonal Salad- ¥5,500
- タラバガニのアヴォカドクリームソース キャビア添え
Crabes en Gelée au Caviar Sauce Crème d’Avocat
Red king Crab Cake with Avocado Cream Sauce and Caviar- ¥5,500
- フォアグラのキャベツ包み
Foie Gras Tiède aux Choux
Steamed Foie Gras Wrapped in Cabbage- ¥7,040
- フォアグラのフラン ポルト酒風味
Flan de Foie Gras au Porto
Steamed Egg Custard of Foie Gras- ¥5,500
- エスカルゴを詰めた トマトのベーニエ
Beignet de Tomate Farci aux Escargots
Escargots Stuffed in Tomato Fritter with Herb Butter- ¥5,500
- トリュフのピューレ入りラヴィオリ マロンソース
Raviolis de Truffes, Sauce Marrons
Boiled Ravioli Stuffed with a Black Truffle Puree and Covered in Chestnut Sauce- ¥5,500
- 温度玉子と黒トリュフのピューレ
Œuf à la Coque Purée de Truffes
Black Truffle Puree with a Slow Cooked Egg- ¥6,930
- 本日の前菜
Entrée de Jour
Appetizer of The Day- 時価
S.G.
Market Price
Les Soupes / Soup / スープ
- コンソメスープ 温製又は冷製
Consommé Chaud ou Froid
A choice of hot or cold Consommé Soup- ¥3,960
- スッポンのスープ
Soupe de Tortue
Soft Shelled Turtle Soup- ¥3,960
- 魚貝のスープ
Soupe de Poissons
Fish and Shellfish Soup- ¥3,960
- 本日のスープ
Soupe du Jour
Soup of The Day- ¥2,750
Les Poissons / Fish / 魚料理
- 舌平目のブレゼ ”アルベール”ソース
Filet de Sole Braisée, Sauce“Albert”
Braised Filet of Sole with“Albert”Sauce- ¥6,600
- 舌平目のムース詰め ロワイヤルソース
Sole Fourrée Braisée, Sauce Royal
Braised Sole Stuffed with a Scallop Mousse and Royal Sauce- ¥6,930
- スズキの薄切り バジリコ風味
Escalope de Bar au Basilic
Pan-fried Thin Cut Japanese Sea Bass with Basil sauce- ¥6,600
- アイナメとウニのグラタン
Ainamé et Oursins Gratinés
Fat Greenling Fish and Sea Urchin with Covered in Gratin Sauce- ¥6,930
- シェ・イノ風ブイヤベース
ouillabaisse à Notre Façon
Chez Inno Style Bouillabaisse- ¥6,600
- 本日の魚料理
Poisson du Jour
Fish of The Day- 時価
S.G
Market Price
Les Poissons / Crustaceans & Shellfish / 甲殻類&貝類
- ホタテ貝柱のポワレ ニース風
Saint-Jacques Poëlées à la Niçoise
Nice Style Pan-Fried Scallops- ¥5,500
- オマール海老のソテー ベアルネーズソース
Homard Sautée, Sauce Béarnaise
Pan-Fried Lobster with Béarnaise Sauce- ¥7,040
Les Viandes / Meat / 肉料理
- 仔羊の背肉のロースト ディジョン風
Carré d’Agneau Rôti à la Dijonnaise
Dijon style Roasted Rack of Lamb- ¥7,040
- 仔羊のパイ包み焼き“マリアカラス”風
Noisette d’Agneau en Croûte“Maria Callas”
“Maria Callas”style baked Lamb Stuffed with Foie Gras and Truffle Wrapped in a Pastry- ¥8,800
- 牛フィレ肉とフォワグラのソテー ロッシーニ好み
Filet de Bœuf “Rossini” Sauce Périgueux
Beef Tournedos Rossini with Périgueux Sauce- ¥12,000
- ブルゴーニュ風牛ホホ肉の赤ワイン煮込み
Joue de Bœuf Braisée à la Bourguignonne
Burgundy Style Beef Cheek Stewed in Red Wine- ¥7,040
- 鳩のロースト シェ・イノ風
Pigeon Rôti à Notre Façon
Chez Inno Style Roasted Pigeon- ¥8,800
- リ・ド・ヴォーのパネ マディラワインソース
Ris de Veau Pané,Sauce Madere
Pan-Fried Sweetbread Crusted in Bread Crumbs- ¥8,800
- 本日の肉料理
Viandes du Jour
Meat of The Day- 時価
S.G.
Market Price
Les Légumes / Vegetables / 野菜料理
- 季節のサラダ
Salade de Saison
Seasonal Combination Salad- ¥2,750
- 温野菜の盛り合せ
Bouquetière de Légumes
Assorted Warm Seasonal Vegetables- ¥3,850
Fromages / Cheeses / チーズ
- チーズの盛り合せ
Plâteau des Fromages
Assorted Cheese- 時 価
S.G.
Market Price